De mooiste pantalons vindt u bij PAUW

De mooiste pantalons vindt u bij PAUW

Bent u op zoek naar een pantalon van een sublieme kwaliteit en met een geweldige pasvorm, dan bent u bij de webshop van PAUW aan het juiste adres. Voor iedere gelegenheid – of het nu formeel, informeel, casual of sportief is – heeft PAUW de ideale pantalon of broek in de collectie.

Uitgebreide collectie pantalons en broeken

PAUW meerdere fysieke winkels en ook een uitgebreide webshop. In de webshop van PAUW vindt u een uitgebreide collectie pantalons en broeken van diverse topmerken. U bent hier aan het juiste adres voor de beste kwaliteit katoenen broeken, chino’s, shorts, jeans en joggingbroeken. Op PAUW vindt u onder meer collecties van Adriano Goldschmied, Brunello Cucinelli, Cesare Attolini, Incotex, Jacob Cohen en Kiton.

Bestel- en betaalgemak op PAUW

U kunt in de webshop van PAUW gemakkelijk betalen. Alle grote betaalsystemen en -kaarten worden hier geaccepteerd, onder meer Paypal, iDeal, American Express, Mastercard en Visa. Bezorging van uw bestelling op het door u gewenste adres is gratis. Uw bezorging wordt geleverd op het voor u meest geschikte moment. Ook het retourneren van uw bestelling is gratis op PAUW. Kijk voor een compleet overzicht van de geweldige collectie pantalons en broeken van PAUW op de webshop.